Maatwerktraject Nederlands op de werkvloer

Bent u op zoek naar een taaltraining Nederlands voor een individuele anderstalige medewerker of voor een groep anderstalige medewerkers? Wilt u dat een medewerker beter communiceert in het Nederlands via mail, met collega’s of met klanten? Of hebt u een andere vraag? De vakgerichte taaltraining 'Nederlands op de werkvloer' is op maat gemaakt naar de specifieke behoefte van u als opdrachtgever.

Na een intakegesprek met u als opdrachtgever en met de werknemer, bepalen we het beginniveau van uw medewerker(s). Naar aanleiding van deze ‘kwalitatieve intake’ stellen we een leerlijn op met duidelijke einddoelen. Daar waar mogelijk laten we medewerkers het geleerde uit de taaltraining meteen in de praktijk toepassen.

Wilt u een beeld krijgen van wat een taalniveau inhoudt? Kijk dan bij de ‘Voorbeelden- en oefenbank voor werkgevers’ van ERK Nederlands. Daar vindt u voorbeelden voor elk taalniveau.

Lees ook het artikel ‘U kunt drie vliegen in één klap slaan’ uit OC Rendement, het vakportal voor P&O – opleiding en coaching. Verder vindt u in de nieuwsbrief van Staatsexamens NT2, 9 juli 2019 alvast drie goede tips voor werkgevers om de ultieme taalleeromgeving voor de anderstalige medewerker te creëren.
 • Tawfie Al Homsi
  werknemer Ikea uit Syrië

  Joyce is creatief, slim en professioneel in haar werk.
  Ik ben erg tevreden over haar manier van lesgeven
  en de oefeningen die ze gebruikt om mijn schrijfvaardigheid te verbeteren.
 • Victoria Wauben – HR -medewerker Innolux Heerlen
  Joyce heeft voor ons bedrijf de Nederlandse les verzorgd van een aantal expats. Zij heeft hierin maatwerk geleverd en de deelnemers zijn zeer tevreden over het resultaat. Joyce is heel professioneel maar ook pragmatisch wat een prettige combinatie is voor de cursisten en daarnaast makkelijk te combineren met de eigen werkzaamheden. Wij raden Joyce zeer aan als docente Nederlands!"