Inburgeren

INBURGERINGCURSUS

Ben jij sinds kort in Nederland komen wonen en kom je niet uit de EU? Dan is de kans groot dat je inburgeringsplichtig bent en een inburgeringexamen moet doen. Of misschien is het in jouw persoonlijke situatie een goed idee om een Nederlands paspoort aan te vragen.

TARTON biedt daarom een persoonlijke inburgeringscursus aan, waarin gewerkt wordt aan het behalen van het taalniveau A2 (schrijven, lezen, luisteren en spreken), het KNM-examen en het portfolio Oriëntatie Nederlandse Arbeidsmarkt. Er kan ook gewerkt worden aan slechts een enkel onderdeel van dit examen.

Deze persoonlijke inburgeringscursus vindt plaats in privélessen. TARTON werkt niet met DUO-leningen!

LET OP: wegens drukte is het op dit moment NIET mogelijk om volledig persoonlijke inburgeringscursussen bij TARTON te volgen. Het is wel mogelijk om de taalvaardigheden A1/A2/B1 in algemene groepscursussen te leren. Daarna kunnen we met enkele privélessen een korte examentraining voor spreken en schrijven of het maken van het portofolio ONA inplannen. 

Meer informatie over inburgeren in Nederland kun je vinden op de website www.inburgeren.nl

  • Soo Gor Chye - international uit Singapore
    Joyce is een proactieve en spontane docent! Zij gaf praktische tips voor het ONA portfolio en examen. Zij is professioneel in haar benadering.
  • Marigona Zhuniqi – inburgeraar uit Kosovo
    In een korte tijd was het voor mij mogelijk om veel te begrijpen en om mijn eigen zinnen te maken. Mijn docent is fantastisch, vriendelijk en heeft vooral veel kennis.
  • Wunpen Leather – inburgeraar uit Thailand
    We hebben gewerkt aan het ONA-portfolio: de resultaatkaarten invullen en het interview voorbereiden. Na de lessen had ik meer zelfvertrouwen om Nederlands te praten. Ik heb het inburgeringexamen behaald!