Op weg naar taalniveau Nederlands A1, A2, B1 of B2

Je wilt graag Nederlands leren gebruiken maar je hebt nog nooit een taalcursus Nederlands gevolgd. Je beheerst de basis van de Nederlandse taal maar je wilt graag gemakkelijker communiceren. Of misschien wil je werken aan een beter toekomstperspectief op de arbeidsmarkt.

De training ‘Op weg naar niveau A1, A2, B1 of B2’ werkt aan het verhogen van je taalniveau voor de onderdelen spreken, schrijven, lezen en luisteren. Tijdens de training zijn er veel mogelijkheden om Nederlands te spreken, ook al bij taalniveau A1. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en de lessen zijn interactief en afwisselend. Verder krijg je volop tips over hoe je het leren van het Nederlands kunt integreren in je dagelijks leven.

Wil je een beeld krijgen van wat elk taalniveau inhoudt? Kijk dan bij de ‘Voorbeelden- en oefenbank voor werkgevers’ van ERK Nederlands. Daar vind je voorbeelden en oefenmateriaal voor elk taalniveau.

Meer informatie over de actuele cursussen en prijzen kun je vinden bij 'NIEUWE taalcursussen NL'. 

De taaltraining ‘Op weg naar niveau A1, A2, B1 of B2 ’ wordt in kleine groepen (4 tot 8 personen) aangeboden in Heerlen of online via Zoom.