Wie is Joyce …


Mijn naam is Joyce Vandervelden en in augustus 2014 ben ik in Heerlen gestart met TARTON – Nederlandse taaltraining.

Sinds het jaar 2000 ben ik werkzaam geweest bij diverse schooltypen en ik heb gewerkt met diverse doelgroepen. Zo heb ik ervaring opgedaan als groepsleerkracht basisonderwijs en ik heb leerlingen met dyslexie en autisme op weg geholpen. Ook heb ik lesgegeven aan het mbo bij verschillende beroepsopleidingen. Verder heb ik volwassen NT2-leerders de basis van de Nederlandse taal geleerd en ik heb hen voorbereid op het (inburgering)examen NT2.

De laatste jaren heb ik mij toegespitst op mijn passie: het geven van Nederlandse taallessen aan anderstalige volwassenen. Het is heerlijk om zoveel mensen vanuit alle hoeken van de hele wereld te ontmoeten. Het verruimt niet alleen mijn kijk op het leven, het studeren en de wereld maar geeft mij ook de kans om dat te doen wat ik het beste kan.

Belangrijk vind ik altijd dat mijn manier van communiceren, lesgeven en coachen aansluit bij de groep en/of de persoon met wie ik aan het werk ben. Dit is dan ook mijn uitgangspunt om met cursisten van TARTON – Nederlandse taaltraining te werken. Wie ben je? Wat kun je al? En wat wil je leren?

Mag ik jou verder helpen met de Nederlandse taal om je doel te bereiken?